El CE Europa ha guanyat el Trofeu de la Festa Major de Ripollet després de golejar l’equip local per 1 a 5.

Ha tocat remuntar

L’Europa ha dominat el primer quart d’hora del partit amb atacs continuats a la porteria rival, tot i que no ha aconseguit materialitzar cap de les oportunitats. A partir d’aleshores, però, el Ripollet ha començat a arribar cada vegada més fins a la línia de fons.

La intensitat també en la pressió ha desestabilitzat la defensa de l’Europa: una errada en un control de Cano que Marc Vito ha tocat amb les mans ha suposat una falta indirecta per cessió indeguda. En el xut posterior ha arribat el primer gol del partit, obra de Marçal, en el minut 22.

L’empat ha arribat al minut 36, Adri Gené ha rematat i el refús l’ha aprofitat Oriol Molins per marcar.

L’Europa ha aconseguit capgirar el marcador just abans que l’àrbitre indiqués el descans. Adri Gené ha tret una falta que el local Planas, en l’intent de refusar, ha acabat introduint en la seva porteria.

Tres gols més a la represa

La segona part ha començat amb arribades a ambdues porteries però la balança ha caigut del cantó escapulat. Al minut 66 Adri Gené ha aconseguit controlar una pilota a l’espai i ha superat Juanmi amb un xut creuat (1-3).

L’Europa ha fet nou canvis d’una tacada per donar minuts a tots els jugadors desplaçats al Vallès Occidental.

Al minut 78, després d’una bona conducció i passada en profunditat de Manel, Joel Arimany ha marcat el quart gol per a l’Europa. Al cap de vuit minuts Kilian ha fet el cinquè gol després d’una passada de Carlos.

Amb aquesta, l’Europa suma una victòria més en aquesta fase de pretemporada, en què ha jugat sis partits, i segueix preparant-se per a l’inici de la temporada oficial.