europa

L’Europa i l’Alzira s’enfronten aquest diumenge, 24 de març, a les 12 hores, en un partit clau per a tots dos equips. Els escapulats tornen al Nou Sardenya després de perdre de forma contundent a casa del Terrassa (4-1). Els de Ramon Gatell, en els darrers dos partits, han perdut punts importants per la lluita de l’ascens directe. Mantenir viva aquesta il·lusió implica continuar sumant punts al seu fortí, on no han perdut en tota la temporada. L’equip valencià, 11è classificat, visitarà Gràcia eufòric després de guanyar per la mínima el Cerdanyola (1-0), amb un gol a darrer minut del partit. La victòria va permetre l’Alzira sortir de la zona d’eliminatòria de descens.

Podràs seguir tot el que passi al Nou Sardenya, en directe al Twitch de btv esports’ i en aquest mateix lloc web.

Passat el Tourmalet toca retrobar-se amb la dinàmica guanyadora

L’Europa ha acabat el serial de tres partits en vuit dies amb pitjors resultats dels que esperava: una victòria, un empat i una dura derrota aquest cap de setmana a l’Olímpic de Terrassa (4-1). Uns resultats que han permès al líder, el Badalona Futur, distanciar-se fins a sis punts dels escapulats. La càrrega de minuts ha passat factura als de Ramon Gatell, que han vist com els dos darrers partits se’ls han escapat a la segona part, quan les forces comencen a flaquejar.

La tornada a la normalitat dels escapulats haurà de veure’s reflectida en el partit davant l’Alzira, amb els seus perseguidors més a prop que mai. El Nou Sardenya sembla un bon escenari perquè el conjunt de Gràcia es retrobi amb les bones sensacions i mantenir, així , la seva imbatibilitat com a local. L’Europa no podrà comptar amb Àlex Pla, un dels seus millors jugadors, que compleix el seu segon partit de sanció.

L’Alzira ja sap què és guanyar als graciencs aquesta temporada

L’equip valencià visita el Nou Sardenya des de l’onzena posició. El conjunt dirigit per Marc Garcia va guanyar l’Europa a la primera volta (1-0) i intentarà repetir la fórmula que els va funcionar com a locals per vèncer el segon equip de la lliga amb menys derrotes, quatre. L’Alzira, a més, es troba eufòric després de la victòria el darrer cap de setmana davant el Cerdanyola (1-0), en què van guanyar amb un gol del georgià Lado, al minut 90.

Treure punts a Gràcia s’esdevé clau per als valencians, ja que ara són dos punts per sobre de zona de descens. El fortí escapulat, però, no sembla el lloc ideal per poder allunyar-se de les posicions de perill.