Mensajero Espanyol Copa del Rei celebració gol Salvi

L’Espanyol ja és a la segona ronda de la Copa del Rei després de superar el Mensajero de La Palma per 0 a 2. El protagonista de l’enfrontament va ser Salvi Sánchez. El jugador blanc-i-blau va ser l’autor dels dos gols del partit que permeten que l’equip de Luis García ja pugui pensar en el partit de divendres a l’Stage Front Stadium contra l’Eibar, el segon classificat de la lliga. L’entrenador va donar oportunitats a jugadors menys habituals i van jugar fins a quatre jugadors del filial, Marc Jurado, Omar Sadik, Roger Martínez i Joan Puig.

Salvi, per la via ràpida

Tot i que l’inici del partit no va ser gaire fluït, l’Espanyol va aprofitar la superioritat que se li pressuposava per tancar el partit poc abans d’arribar al descans. Tot i un xut al travesser de Keita Balde, els gols de Salvi Sánchez van arribar als minuts 36 i 38. El primer, després d’una passada de Ramon Ramos i el segon, aprofitant una mala sortida i una errada en la passada del porter local Alejandro Padilla. A la segona meitat, tot i tenir alguna oportunitat més, el conjunt local va millorar en el joc i els blanc-i-blaus es van conformar amb un marcador que els afavoria i no va canviar.