El nou Spotify Camp Nou tindrà un espai dedicat a allotjar les cendres dels seguidors culers. Després de diversos intents, el Barça finalment estrenarà un nou columbari a tocar de la gespa del Camp Nou: és el nou Memorial FC Barcelona. El projecte consisteix en la creació d’un memorial cinerari per a tots aquells culers que desitgin que les seves restes mortals descansin eternament al Camp Nou.

En total, hi haurà una capacitat per a 26.600 columbaris, a l’interior del Camp Nou i en un espai reservat. Les urnes funeràries quedaran amagades darrer de grans murals que escenificaran moments il·lustres de la història del FC Barcelona. Segons informa el club, el Barça ja té tots els permisos necessaris per incloure aquest espai funerari al nou disseny del Camp Nou.

Els preus dels columbaris al Camp Nou

El Barça ja ha informat dels preus que tindran els nous columbaris del Camp Nou. Els imports oscil·len entre els 250 euros i els 6.000 euros, en funció del termini de la cessió, i en el cas de l’Ara Comunitària, el preu és de 1.500 euros. A més a més, també hi haurà un espai dedicat a situar-hi unes plaques commemoratives a socis i sòcies. Seran d’edició exclusiva i ilimitada, i amb un cost de 300 euros.