L’Espanyol ha jugat el primer parit de pretemporada, abans del retorn a la Lliga F, davant l’AEM Lleida en un matx que ha anat de menys a més. La tècnica Sara Monforte s’ha estrenat amb el seu nou equip amb una victòria per 2 a 0, fent tota la feina en el segon temps.

El partit amistós ha estat emotiu, ja que el darrer cop que es van trobar ambdós equips va ser per decidir qui es classificava per a la final del play-off d’ascens a la Primera Divisió femenina, quan l’Espanyol va guanyar per 4 a 1 a l’AEM Lleida.

Els canvis a l’equip perico han reanimat el matx

En el primer temps, les de Sara Monforte no han aconseguit generar cap ocasió de perill i han marxat al descans amb un empat a 0. Però, la tècnica ha replantejat el matx amb 10 canvis a la mitja part, només ha continuat la mig campista Mar Torras. Només entrar del descans Ángeles del Álamo ha cobrat el protagonisme del matx obrint el marcador 1 a 0. I amb menys de 10 minuts, Ángeles ha tornat a fer un xut de mig camp fent la segona diana a favor de l’equip blanc-i-blau que sentenciava el partit amb el 2 a 0 final.