Joan Garcia RCD Espanyol
@RCDEspanyol

El RCD Espanyol ha perdut per 1 a 0 al camp del Betis en el partit corresponent a la jornada vuit de la Primera Divisió. Un gol de Lo Celso a les acaballes del partit ha comportat la tercera derrota consecutiva de l’equip de Manolo González. El millor jugador de l’Espanyol ha estat Joan Garcia, que ha tingut diverses intervencions de mèrit i, fins i tot, ha aturat un llançament de penal. Tot i això, el porter de Sallent no ha pogut fer res per marxar de Sevilla amb algun punt.

Joan Garcia, salvador a la primera part

El partit ha començat amb un Betis incisiu a la porteria de Joan Garcia, però sense encert per part dels davanters del conjunt andalús. L’Espanyol, ben plantat al camp ha gaudit de diverses ocasions, encara que les més clares per situar-se per davant en el marcador han estat del Betis. Una doble ocasió d’Abde i Lo Celso no ha estat gol per poc. A les acaballes de la primera part, l’àrbitre Hernández Hernández ha assenyalat penal d’Omar el Hilali sobre Abde. El jugador verd-i-blanc ha llançat la pena màxima i Joan Garcia ha encertat la direcció del xut. Clau la intervenció del porter de Sallent per deixar el marcador en empat a zero al descans.

Lo Celso dona els tres punts al Betis

En el retorn del descans el conjunt bètic ha tornat a crear perill a la porteria perica. Lo Celso ho ha provat des de fora de l’àrea amb un xut que ha enviat Joan Garcia a córner. En una falta del Betis, Abde ha rematat sol de cap i el porter blanc-i-blau ha posat una mà tensa per enviar a córner. Romero ha tingut una ocasió molt clara per a l’Espanyol, al segon pal ha xutat i Rui Silva ha tret amb el peu. A cinc minuts per al final, Lo Celso, que és l’home més en forma del Betis, ha creuat un xut potent, imparable per Joan Garcia. El porter perico no ha pogut mantenir la porteria a zero, tot i el partidàs que ha fet.