Aquest gol de Caneda en el minut 91 va fer fer justícia a un Espanyol poc ambiciós i que no va saber superar un rival teòricament inferior. Un cop dur per a un equip que ha estat inferior en dos partits i que tenia la classificació per a semifinals a tocar. Els de Pochettino van sortir nerviosos i no es van trobar mai còmodes davant un equip empentat per l'afició i per la il·lusió d'una competició plena de sorpreses. Sense la pilota, els blanc-i-blaus van patir, però, coses del futbol, als dos minuts de la represa, Rui Fonte va fer el 0 a 1 que permetia als espanyolistes respirar amb certa tranquil·litat. Només calia aguantar al darrere o bé tenir la pilota. Ni una cosa ni l'altra. Pablo Infante, amb la col·laboració involuntària de Baena, va fer l'empat a un per al Mirandès. L'Espanyol no va tenir capacitat de reacció, i fins i tot Casilla va salvar l'equip al minut 90. Un després, no va poder fer res per evitar l'eliminació de l'equip blanc-i-blau i la il·lusió de la Copa se'n va.