Espanyol Malines amistós Múrcia

L’Espanyol ha aconseguit un empat contra el Malines en el segon i últim amistós de l’estada a San Pedro del Pinatar (Múrcia). Un gol de Leandro Cabrera a la segona meitat semblava que donaria el triomf, però un gol en el temps de descompte ha suposat l’empat final en un partit amb dues parts ben diferenciades. Els de Diego Martínez no s’han trobat còmodes al primer període, però han dominat de forma clara al segon, en què haurien pogut marcar més gols i guanyar de forma més clara.

Un primer temps fluix

El primer ensurt l’ha donat el Malines, amb un xut suau des de fora de l’àrea que ha anat al travesser de la porteria defensada per Benjamin Lecomte. Els blanc-i-blaus han mirat de buscar la porteria contrària sense gaire èxit en un matx força igualat. Nico Melamed ha posat el punt de perill dels espanyolistes amb un xut que ha refusat la defensa i Edu Expósito ha fet un altre xut fluix des de fora de l’àrea sense gaire perill. El conjunt belga, però, ha tingut una altra oportunitat molt clara abans d’arribar al descans. De fet, el Malines ha tingut fins a tres oportunitats clares abans d’arribar al descans, que ha acabat amb empat a zero.

Gol de Cabrera i empat en el descompte

Els de Diego Martínez han sortit a la segona meitat amb més intenció, tot i que només s’han produït tres canvis al descans. Un dels que ha entrat, Lazo, ha estat l’encarregat de fer una centrada de falta que ha rematat Leandro Cabrera per fer l’1 a 0. Era el minut 57. Els dos equips han fet molts canvis al minut 60 i l’Espanyol s’ha trobat més còmode, ha dominat més i ha creat més ocasions. De fet, els blanc-i-blaus han tingut una aclaparadora possessió de la pilota i han pogut ampliar el marcador en diverses oportunitats. Tot i això, en el temps de descompte Joan Garcia ha comès penal que Yonas Malede s’ha encarregat de transformar en l’empat a un definitiu.