Luis Ramis entrenament Espanyol prèvia Llevant

L’Espanyol rebrà diumenge el Llevant a l’Stage Front Stadium a les 18.30 h en un partit directe per a les posicions de promoció d’ascens. Els periquitos es troben en una ratxa irregular a la lliga amb només una victòria al mes de gener acompanyada d’un empat i una derrota. Precisament, al seu últim partit no van poder aconseguir cap punt en la visita a l’Eldenc, que va acabar amb un 3-2.

A més, els blanc-i-blaus només van fer un llançament entre els tres pals, el del penal que va marcar Martin Braithwaite al minut 45, ja que el primer gol del periquitos va arribar d’un xut en pròpia porta dels locals. Amb aquests dos gols, l’Espanyol va aconseguir remuntar el gol incial de l’Eldenc, però l’alegria va durar molt poc perquè al cap de pocs minuts va tornar l’empat al marcador just abans de la mitja part i al començament de la represa va caure el tercer, i definitiu, gol dels locals.

Quatre canvis a l’onze inicial

En la roda de premsa prèvia al partit, l’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha explicat que farà fins a quatre canvis en l’alineació respecte a l’últim partit i que podria tenir minuts l’últim fitxatge, Rubén Sánchez. A més confia que el millor moment de l’equip encara ha d’arribar.

El Llevant, per la seva banda, ve d’empatar a zero contra el Tenerife en l’última jornada de lliga. El partit contra l’Espanyol pot ser una oportunitat perquè debuti el central serbi, Nikola Maras, que arriba cedit del Deportivo Alabès fins a final de temporada per substituir la venda de Rubén Vezo. El central de Cap Verd va ser protagonista en el partit d’anada, en què l’Espanyol va golejar el Llevant per 1-4 a l’Estadi Ciutat de València, quan va ser expulsat per una vermella directa.