espanyol

L’Espanyol ha sumat una ensopegada. Els blanc-i-blaus han perdut per 0 a 2 contra l’Eibar, que amb aquesta victòria gairebé s’assegura la permanència. El partit ha quedat decidit a la primera part. Dos penals per mans de Victor Gómez i Bernardo han estat clau en el triomf dels bascos.

Dos penals marquen el partit

Primers minuts de domini altern, sense un dominador clar. Molt de joc aeri i sense ocasions de gol a cap de les dues porteries. L’Eibar més necessitat ha buscat més la profunditat i així ha arribat el penal de Víctor Gómez per mans. Expósito ha estat l’encarregat de transformar-lo i fer el 0 a 1 en el minut 24. I 10 minuts més tard, jugada calcada. Un altre penal en contra de l’Espanyol. Aquest cop, per mans de Bernardo. Expósito ha repetit, però aquest cop Diego López li ha endevinat la intenció, però el jugador de l’Eibar ha aprofitat el rebuig per fer el 0 a 2. Els blanc-i-blaus han fet sortir l’orgull i han generat la primera ocasió. Ha estat un xut de Calleri, que ha anat a la base del pal de Dimitrovic.

Segona part sense història

La segona part ha començat més entretinguda. L’Espanyol ha intentat reduir la diferència i ha buscat la porteria contrària. Al contraatac l’Eibar ha aprofitat els espais a la defensa blanc-i-blava i Diego López ha hagut de salvar el tercer. De totes maneres el partit s’ha ensopit. Els bascos han deixat que els de Rufete tinguessin més la pilota, però ha estat un domini infructuós. Els canvis tampoc no han canviat el ritme lent, però Nico Melamed ha posat a prova Dimitrovic.