Arturo Vidal i Messi celebrant el gol del xilè
LaLiga

El Barça ha guanyat el Valladolid per 1 a 0 i manté viva l’esperança de lluitar pel títol de Lliga. Arturo Vidal a la primera part ha marcat l’únic gol del partit. A la represa el joc dels blaugrana ha estat pobre i els castellans han acabat tancant els de Quique Setién a la seva àrea.

Arturo Vidal marca

Sense marge d’error, el Barça (amb un Riqui Puig titular i Luis Suárez a la banqueta) ha sortit al José Zorrilla molt endollat i amb les idees clares: Rapidesa, bon ritme de pilota i fluidesa en el joc. Les bones sensacions sobre el terreny de joc s’han plasmat ràpid al marcador. Al 15′, Arturo Vidal ha tirat d’ofici per avançar als blaugrana. Assistència de Leo Messi i, a doble toc, el xilè ha superat a Masip. Griezmann ha tingut a les seves botes minuts després el 0-2 però un error incomprensible ha fet que la pilota no hagi acabat al fons de la xarxa. El Barça ha marxat al descans sense concedir massa al Valladolid però perdonant ocasions clares, especialment del francès, que haguessin pogut donar tranquil·litat als de Quique Setién per assegurar-se els deures abans de la segona part.

Baixada blaugrana

A la represa, sense Griezmann i amb Suárez al terreny de joc, el Barça ha sortit disposat a lluitar la Lliga fins a l’últim moment però s’ha topat amb un Valladolid que ha sortit a mossegar després del descans. Pressió, pèrdues de pilota del Barça i les ocasions d’Ünal han fet canviar la dinàmica del partit. Als minuts finals de partit Piqué ha rebut una estirada dins l’àrea que l’àrbitre no ha considerat penal tot i les queixes del català. Patint per l’empat ha arribat el final d’un partit que ha anat de més a menys pel conjunt de Setién, que s’aferra a les matemàtiques i a una possible ensopegada del Madrid per somiar amb la Lliga.