L’Espanyol B ha fet un bon partit al Poliesportiu Municipal de Tarassona. Els blanc-i-blaus s’han imposat per 1 gol a 2 al camp del conjunt aragonès i es consoliden a la part alta de la classificació de la Segona RFEF.

L’Espanyol B es posa per davant amb un gol d’Abde

El partit ha començat molt igualat amb arribades a les dues porteries. En els primers instants, una bona jugada d’Antoniu Roca gairebé acaba amb gol. L’extrem ha entrat dins l’àrea però el xut ha marxat desviat pel lateral de la xarxa. El porter de l’Espanyol B Fortuño s’ha estirat bé en un xut de Jay i ha pogut desviar a córner en la primera oportunitat del conjunt local.

Al cap de mitja hora de joc, l’Espanyol B ha aconseguit avançar-se en el marcador amb un gol d’Abde. Els homes de Luis Blanco han mantingut el control del partit durant els primers 45 minuts i han pogut marxar amb avantatge al descans.

El gol decisiu de l’Espanyol B arriba a la segona meitat

A la represa, el Tarassona ha reclamat penal en una acció en la qual Dieste ha caigut dins l’àrea, però l’àrbitre no ha considerat punible la jugada. En el 55 Merchán ha substituït Antoniu Roca i en la primera pilota que ha tocat ha estat a punt de marcar, però ha creuat massa el xut i la pilota ha marxat desviada. En el 64, Dieste, un dels homes més incisius del Tarassona a la segona meitat, a punt ha estat d’empatar el matx amb una rematada que ha topat amb la defensa blanc-i-blava i ha sortit per la línia de fons.

En el 71, l’Espanyol B ha aconseguit marcar el 0 a 2: una centrada d’Abde ha rebotat en un defensa del Tarassona, que s’ha introduït la pilota en pròpia porteria. 10 minuts més tard i a 10 per al final, Jay ha retallat distàncies amb l’1 a 2, un gol intranscendent que no ha evitat la victòria espanyolista.

Amb els tres punts el filial de l‘Espanyol torna al camí de la victòria i se situa tercer a la classificació de la Segona RFEF amb 41 punts, empatat amb el Numància, però amb pitjor gol average i a un punt del líder, el Terol.