L’Espanyol B ha perdut amb l’Andorra per 0 a 2 en un partit que s’ha decidit a la segona part, però en què els andorrans han estat els dominadors durant la majoria dels minuts.

Domini de l’Andorra a la primera part

A la primera part, els visitants han tingut el domini de la pilota. Aquest, però, no s’ha transformat en gols. L’ocasió més clara del conjunt d’Eder Sarabia (que debutava a la banqueta tricolor després de substituir Nacho Castro) a la primer part ha estat, al minut 22, amb un xut llunyà de Martí Riverola que Joan García ha enviat a córner.

A la segona part, els gols andorrans

Després del descans han arribat els gols de l’Andorra. Als 10 minuts de la represa, Carlos Martínez ha fet el 0 a 1 amb un fort xut dins de l’àrea.

L’Espanyol no ha reaccionat i el conjunt d’Eder Sarabia ho ha aprofitat per fer el segon. IKer Goujon ha estat objecte d’un penal i Víctor Casadesús no ha perdonat des dels onze metres fent el 0 a 2.

Al minut 82, l’equip de José Aurelio Gay hauria pogut escurçar distàncies, però Mahicas no ha aconseguit marcar.

Gerard Piqué, espectador a la Dani Jarque

El partit entre l’Espanyol B i l’Andorra ha estat el debut d’Eder Sarabia a la banqueta del club tricolor. L’exsegon entrenador del Barça ha tingut, a més, el suport de Gerard Piqué. El central blaugrana, que s’està recuperant d’una lesió, és el president del club dels Pirineus i ha aprofitat per veure el seu equip.