Barça

El Barça ha sumat una nova victòria a la Lliga. Les blaugrana s’han imposat per 0 a 3 al camp del Llevant i, per tant, amplien la seva distància al capdavant de la classificació, ja que les valencianes eren les segones. Caroline Grahan Hansen ha estat clau amb els seus dos gols en el triomf de les de Lluís Cortés. El tercer ha estat obra de Jennifer Hermoso.

Hansen obre la llauna

Les blaugrana han tingut la possessió de la pilota, però no han pogut trobar escletxes a la defensa del Llevant molt ben col·locada sobre el camp. Les granotes han intentat sorprendre les jugadors de Lluís Cortés al contraatac, però no han generat perill. Ha costat que arribessin les ocasions. La primera just abans del minut 20 amb un xut d’Oshoala. Després ha estat Hamraoui, qui ha fet intervenir amb encert la portera María Valenzuela. El Barça ha hagut de picar molta pedra per trobar espais i el primer clar que han trobat ha estat en el minut 37. Caroline Graham Hansen ha rebut una pilota dins l’àrea i ha col·locat el 0 a 1 en el marcador. A partir d’aquí, les blaugrana s’han trobat més còmodes i Oshoala i Hamraoui haurien pogut fer el segon abans del descans.

El Barça suma tres punts més

A la segona part, el Llevant ha fet un pas endavant i ha sortit a pressionar la sortida de la pilota de les blaugrana. El Barça, per tant, ha trobat més espais i Oshoala ha tingut la primera oportunitat per fer el segon. El joc de les de Lluís Cortés ha estat més fluid i han trepitjat àrea granota amb més assiduïtat. I així en el minut 66 en una pilota a l’espai que Alexia ha enviat al punt de penal l’ha aprofitat Graham Hansen per marcar el 0 a 2. El Llevant, tot i el gol, no ha tirat la tovallola i Jucinara podria haver retallat diferències, però la rematada ha sortit fregant el travesser. Tot i això, el Barça tampoc no ha passat angúnies i quan faltaven cinc minuts pel final Jennifer Hermoso ha fet el 0 a 3.