El RCD Espanyol ha guanyat l’Athletic Club per 2 a 1 en el partit ajornat corresponent a la sisena jornada de la Primera Divisió femenina. Les blanc-i-blaves, amb gols d’Anaïr Lomba i Paula Nicart, han capgirat el gol matiner de Yulema Corres. Amb el triomf, l’Espanyol trenca una ratxa de quatre derrotes al campionat.

Bon inici de l’Athletic Club i empat de l’Espanyol

L’Espanyol ha sortit amb moltes ganes al partit. Però només s’havien disputat dos minuts de partit quan Yulema Corres ha avançat el conjunt basc després de rematar una centrada lateral. Amb el gol en contra, l’Espanyol ha anat a buscar l’empat. Ho han intentat primer Elba i Laura Fernández però sense encert. Això sí, com diu la dita, la tercera ha estat la bona. Tot just havia passat mitja hora de partit, quan Anaïr Lomba ha aconseguit superar la portera visitant i tornar la igualtat al marcador. Abans del descans, l’Espanyol hauria pogut capgirar el marcador, si un bon xut de Nicart no l’hagués aturat la portera visitant.

Després del descans, la remuntada

A la segona part, l’Espanyol ha continuat buscant el gol. Al minut 61, Anaïr ha tornat a posar a prova la portera de l’Athletic Club. El gol no arribava, però finalment ho ha fet. Al minut 68, Paula Nicart ha aconseguit marcar i fer efectiva la remuntada de les de Rubén Casado. Les visitants han reaccionat. I Eunate, amb un xut de falta, ha estat a punt d’empatar el partit, al minut 71. I quatre minuts més tard, Dossey s’ha lluït per evitar el gol d’Erika Vázquez.