@fcbq

La Federació Catalana de Basquetbol celebrarà aquest cap de setmana la quarta edició de l’All Star de la Copa Catalunya. El pavelló del CB Granollers serà al seu d’aquest esdeveniment, en què se citaran els millors jugadors de la categoria. Entre tots els participants, hi ha vuit representants de cinc equips barcelonins diferents.

Lluïsos i Horta, equips representats en categoria masculina

L’All Star s’obrirà amb el partit de categoria masculina. Aquest matx enfrontarà els equips formats pels 14 millors jugadors del grup 1 i el grup 2 de la Copa Catalunya. Marc Tubau, jugador del Lluïsos de Gràcia, i Alfons Pilan, de l’Horta, formaran part de la selecció de jugadors del grup 1. A més, Carles Rofes, entrenador del Lluïsos, serà un dels tres tècnics que dirigiran l’equip d’aquest grup.

Nairin de la Torre participarà en el concurs de triples

El partit de categoria femenina enfrontarà els equips formats per les millors jugadores de la conferència sud i nord. A l’equip de la conferència sud, hi haurà tres jugadores procedents de clubs barcelonins. És el cas de Mar Trabal, del Roser, i Claudia Pérez i Lucía Moreno, del Grup Barna. A més, un dels entrenadors d’aquest equip serà Eloy Acedo, tècnic del Grup Barna. El mateix diumenge també es disputarà el concurs de triples de categoria femenina, en què participarà Nairin de la Torre, jugadora del Lima-Horta. Aquesta última, tot i ser jugadora de Lliga Femenina 2 i, actualment, en posicions de play-off, participarà en el concurs degut a la seva condició de campiona vigent.