Partit molt igualat i emocionant entre Espanya i Sèrbia

Espanya i Sèrbia han sortit nerviosos i les defenses han estat les grans protagonistes en el primer quart. De fet, només ha pujat un gol al marcador. Ha estat el de Blai Mallarach. En el segon període els jugadors han escalfat els seus canells i el partit s’ha tornat més vistós i emocionant. Espanya ha arribat a tenir dos gols d’avantatge, però Sèrbia ha reaccionat i empatat. Just sobre la botzina de la mitja part Felipe Perrone ha recollit un rebuig i ha marcat el 3 a 4 amb el qual s’ha arribat al descans.

A la represa, ha continuat la igualtat. Cap dels dos equips ha estat capaç d’obrir escletxa en el marcador. Això sí, els serbis amb un gol de Prlainovic s’han col·locat per primera vegada per davant en el marcador. Però just abans d’acabar el tercer quart Munarriz ha aconseguit l’empat a 6. Tot quedava per decidir en els últims vuit minuts. Doncs l’últim quart tampoc no ha decidit res, ja que Sèrbia ha marcat un gol i Espanya també, per tant, empat a 7 final i els penals han decidit.

Espanya perd la final de l'Europeu davant Sèrbia

Els penals decideixen

En els penals ha decidit un detall. Fran Fernández ha enviat la pilota al pal i aquesta errada ha estat decisiva. Milos Cuk ha marcat el cinquè i definitiu penal dels serbis i Sèrbia s’ha proclamat campiona d’Europa.