CRISTIAN AÍSA, segon entrenador del FC Martinenc "Partit molt complicat. Van canviar d'entrenador fa unes setmanes i malgrat l'ensurt al camp del Vistalegre, que van perdre 5 a 2 ja, es va veure que és un equip molt rocós, molt compacte, que encaixa pocs gols i que també li costa fer-ne." JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "Sempre he dit que el Reddis és dels millors equips jugant a futbol de la categoria. Ja ens el vam trobar a Preferent i en aquesta lLa de Primera Catalana jo penso que és dels millors."

A la Primera Divisió Catalana les coses cada cop estan més clares al capdavant de la classificació amb la Rapitenca líder i el Tàrrega segon, ara, els lleidatans són a només tres punts del Júpiter. Els de la Verneda jugaran aquest cap de setmana al camp del Reddis de Reus.

El Sants rebrà el Viladecans i la Gimnàstica Iberiana, l’Almacelles. Atenció a una dada de la Iberiana, ha marcat 42 gols, dos més que no pas el líder de la categoria.

El partit que seguirem a BTV serà el Martinenc-Ascó. Els del Guinardó darrerament estan fent un futbol de gran categoria. La setmana passada van guanyar amb certa facilitat a Tortosa i ara ja són en la quarta posició a un punt del Júpiter. Encara té més mèrit el que estan fent perquè l’entrenador Francisco García Llamas ha hagut de passar per la sala d’operacions. Diumenge li volen dedicar el triomf contra l’Ascó.