El Júpiter és tercer i avui s'ha avançat molt aviat, al minut 2 amb un gol de Raúl, però abans dels descans els visitants han empatat gràcies a Javier Onorato. A la represa, els homes entrenats per Juanjo García han desplegat tot el seu futbol i han estat molt superiors. El 2 a 1 ha arribat en una jugada polèmica en la qual l'àrbitre ha xiulat mans, penal i expulsió. Raúl ha avançat el Júpiter i quan faltaven 6 minuts per al final Romo ha sentenciat. Un partit bonic al camp, però que s'ha espatllat en una picabaralla final en què no hi ha hagut incidents greus. La part més positiva és la victòria dels de la Verneda davant un rival directe. JUANJO GARCÍA, entrenador del CE Júpiter "A partir d'ara a continuar guanyant partits i si els rivals ens deixen i ho fem bé, competir al màxim nivell i arribar a la millor posició possible."

En la resta de partits amb barcelonins, el Sants ha empatat a Torreforta (2-2) mentre que el Martinenc ha superat el Tortosa (1-3) i la Gimnàstica Iberiana ha fet el mateix a Viladecans (1-3)