En la primera oportunitat que ha tingut, el Barça Regal ha aconseguit el passaport per a la final a quatre de l’Eurolliga. Els blaugrana han superat l’Unics Kazan (56-67) gràcies a una gran segona part. Els de Xavi Pascual han marxat al descans perdent de sis punts, però han reaccionat i gràcies a un parcial de 0 a 10 en l’últim quart han sentenciat el partit.

Juan Carlos Navarro ha estat clau per aconseguir la victòria, i amb 21 punts s’ha convertit en el màxim encistellador del partit per davant de Domercant, que n’ha fet 19.

56 – Unics Kazan (19+15+11+11): Greer (5), McCarty (6), Domercant (19), Veremenko (4), Jawai (2) -cinc inicial-, Samoylenko (-), Savrasenko (4), Nachbar (2), Wilkinson (2) i Lyday (12).

67 – FC Barcelona Regal (17+11+18+21): Huertas (9), Navarro (21), Mickeal (3), Lorbek (7), Ndong (8) -cinc inicial-, Sada (4), Perovic (-), Ingles (-), Wallace (6), Vázquez (6), Rabaseda (-) i Eidson (3).