L’Espanyol ha perdut a la Dani Jarque contra l’AEM per 0 a 2 en el partit corresponent a la 22a jornada de la Primera Federació. Raquel ha fet el primer gol del conjunt lleidatà després d’una errada de la portera perica, Romane Salvador. A la segona meitat, en una contra, Evelyn ha fet el segon i definitiu gol del partit. Amb aquesta derrota les blanc-i-blaves trenquen una ratxa de dues victòries seguides i es depengen de la primera posició que dona l’ascens directe.

Les errades i el poc control marquen l’Espanyol

La primera ocasió clara del partit ha estat abans dels cinc minuts de joc en una sortida en fals de la portera blanc-i-blava, Romane Salvador, que ha deixat la porteria sola, però les jugadores del conjunt lleidatà no han estat capaces d’aprofitar-ho. Però quatre minuts més tard una altra errada de la portera perica sí que l’ha aprofitat Raquel per marcar. Carol ha fet una passada enrere per Salvador que a la frontal de l’àrea no ha fet un bon control, ha desviat l’esfèrica amb el peu de suport i la pilota ha quedat morta perquè Raquel a plaer fes el primer de les visitants. Les jugadores de Juan Ignacio Ibarra els ha costat reaccionar i no han arribat amb comoditat a la porteria de l’AEM. En canvi el conjunt lleidatà ha fet el segon en una passada en profunditat d’Alba per Loba, que ha marcat, però l’àrbitre Andrea López ha anul·lat el gol per fora de joc de la jugadora visitant. L’última ocasió clara abans del descans ha estat per al conjunt visitant. Raquel ho ha provat amb un xut ras des de fora de l’àrea i Salvador ha enviat el xut a córner amb una bona estirada.

Les jugadores d’Ibarra, incapaces de reaccionar

L’entrenador perico, Juan Ignacio Ibarra, ha plantejat tres canvis a la mitja part. Han entrat Nayadet Opazo, Núria Martínez i María Lara. Unes incorporacions que han permès a les jugadores periques tenir més control de la pilota. La primera ocasió de les blanc-i-blaves ha arribat el minut 56 en una centrada que cap jugadora ha arribat a rematar. Però en una contra de les lleidatanes ha arribat el segon gol, Raquel ha marxat sola i ha fet una passada a la dreta per Evelyn que ha superat Salvador amb un bon xut des de la línia de l’àrea gran. Tot i el marcador en contra les jugadores de l’Espanyol ha continuat buscant el gol i han pogut arribar a la porteria de Laura, però sense gaire perill. Romane Salvador ha salvat el tercer de l’AEM en un llançament de falta que ha rematat de cap Peñalver ajustat al pal i que la portera perica ha refusat amb la mà en una bona estirada. Les lleidatanes han estat a punt de fer el tercer en una jugada amb diversos xuts d’Evelyn que han topat amb la portera o amb la defensa perica. L’Espanyol ha pogut marcar en el temps afegit, però la portera ha estat més ràpida que Lice i ha atrapat la pilota.