La Guineueta s’ha endut un cop fort en la seva visita al camp del Can Vidalet. Els de Nou Barris no han tingut cap opció i s’han vist superats des del primer minut del partit. Amb aquesta derrota la Guine no pot sortir de les posicions de descens i el Can Vidalet es posiciona pel play-off, en espera del que facin els rivals directes.

Tot decidit a la primera part

Si estiguéssim parlant d’un combat de boxa diríem que el Can Vidalet ha guanyat per KO al primer assalt. El partit ja ha començat amb el primer cop dels locals amb un gol abans dels dos minuts gràcies a un gol des de fora de l’àrea de Capi. La Guineueta ha intentat refer-se i tornar al partit, però cada intent es convertia en una ocasió per als d’Esplugues. Als 22 minuts Javier Carmona ha hagut de refusar una pilota sota pals i pocs minuts després es passejava davant la porteria sense que ningú del Can Vidalet rematés.

La Guineueta intentava mantenir-se dignament sobre el quadrilàter, però amb dos cops els locals han deixat els de Nou Barris estabornits. Primer a la mitja hora de partit, arran d’una contra que ha rematat Aidan García des de fora de l’àrea, i als cinc minuts Pau Escobar ha marcat la sentència. Abans del descans el Can Vidalet ja guanyava per 3-0.

Continua el bany de sang

La segona part ha continuat com la primera amb un altre gol del Can Vidalet. Un altre cop Pau Escobar, que ha aprofitat una centrada al segon pal i només ha hagut d’empènyer la bimba amb el cap per marcar el quart i continuar amb el bany de sang. A partir del quart, el partit s’ha relaxat i no ha estat fins al final que el Can Vidalet ha completat la maneta amb una passada llarga a Finot, que ha rematat per sobre del porter.