En els instants previs al partit, el club blaugrana ha fet un petit homenatge a Ari Santos i a Cristian, dos jugadors que van vestir la samarreta del Barça. El derbi ha arrencat de manera frenètica i Catgas s’ha avançat gràcies a un xut potent de David Álvarez al primer minut de joc. El Barça, però, s’ha refet i ha aconseguit empatar amb un xut col·locat de Marc Tolrà. Abans d’arribar al descans, una bona jugada col·lectiva ha servit perquè Ximbinha situés l’un a dos al marcador.
A la segona meitat, els d’Andreu Plaza han buscat amb insistència capgirar el marcador. Ferrao ha empatat en una acció d’oportunista quan faltaven set minuts per arribar al final. Tot i que els dos equips han tingut diverses ocasions per endur-se el derbi, el 2 a 2 ha estat el marcador definitiu.