Dia molt diferent el que han viscut aquest divendres els jugadors i tècnics de la primera plantilla del Futbol Club Barcelona. Com és habitual per aquestes dates i aprofitant que els més petits tenen festa a l’escola, han fet un entrenament de portes obertes al Miniestadi. Després han mostrat la seva vessant més humana anant a diferents hospitals de Barcelona per donar joguines als nens que hi estan ingressats.

Iniesta, Semedo o Vermaelen han estat molt actius, signant i repartint regals als nens de l’Hospital Sant Joan de Déu. Entre els obsequis, pòsters i postals de jugadors de la plantilla. El tècnic, Ernesto Valverde, no ha dubtat gens a fotografiar-se amb aquells que li ho han demanat, un instant molt especial i de ben segur dificilíssim d’oblidar.
Just abans d’això més de 12.000 aficionats han omplert el Miniestadi en el tradicional entrenament de portes obertes. Els més aclamats, Messi, Luis Suárez i també Dembélé, que va reaparèixer davant el Celta després de més de tres mesos lesionat.
Aquest dia serveix perquè els ídols blaugrana siguin més propers als més menuts.