Ja és oficial. Philippe Coutinho es convertirà en jugador del Barça en les properes hores. El club blaugrana ha anunciat l’acord amb el Liverpool i tot i que no ha donat a conèixer la xifra del traspàs, podria rondar els 160 milions d’euros. El brasiler signarà pel que resta de temporada i les cinc següents. La clàusula serà de 400 milions d’euros.

Ja va ser el nom de l’estiu i ho ha estat a l’hivern. Coutinho era la peça més desitjada del Barça i finalment les negociacions han arribat a bon port. Coutinho signarà pel que resta de temporada i 5 més. La seva clàusula serà de 400 milions d’euros.

El Barça no ha explicat les xifres del traspàs però podrien situar-se en els 160 milions d’euros entre fixes i variables. Coutinho és un nom que il·lusiona tot i que no podrà jugar la Champions. El seu fitxatge servirà per donar descans a Iniesta mentre Phil es prepara per agafar el relleu del manxec.

Coutinho aterrarà aquesta nit a l’aeroport del Prat de Barcelona. Una ciutat que ja va gaudir de la seva màgia amb la samarreta blanc-i-blava fa 5 anys. Les ovacions del RCDE Stadium es traslladaran al Camp Nou.