El Barça Atlètic rebia al Johan Cruyff al quart classificat de la Primera RFEF i, finalment, els dos equips s’han repartit els punts. Arnau Aranda i Julen Jon han estat els golejadors del partit.

Una primera meitat amb clar domini blaugrana

El Barça ha tingut el control del joc a la primera part, tot i que la primera ocasió l’ha tinguda l’Amorebieta. Al minut 5, els blaugrana han rebut el primer ensurt amb un xut de Jauregi, des de la frontal de l’àrea, que s’ha acabat estavellant al travesser. Tot i això, el Barça ha trobat la calma del partit a través de la possessió de la pilota, i al minut 17, Arnau Aranda ha aprofitat el refús de Magunagoitia, després d’un xut de Víctor Barberà, per posar l’1-0 al marcador. Tot i les ocasions creades pels dos equips, el marcador no s’ha mogut més i han enfilat cap als vestidors amb el 1-0.

L’Amorebieta no baixa els braços i empata el partit a la segona part

El Barça no ha deixat de prémer l’accelerador i, al primer minut després de l’inici de la segona part, Luismi Cruz perdonava amb un xut que ha sortit fregant l’escaire de la porteria de Magunagoitia. El segon gol dels blaugrana podria haver arribat al minut 61, amb el remat de Pelayo que també s’ha trobat amb el travesser. Per la seva part, l’Amorebieta no abaixava els braços i han aconseguit empatar el partit, al minut 64, amb una de les poques ocasions que han tingut a la segona meitat, després d’una gran rematada de cap de Julen Jon. El partit ha acabat amb l’expulsió de Zalaya al minut 78, per segona groga. El Barça no ha aconseguit ampliar la distància al marcador, repartint així els punts en el duel per les posicions del play-off d’ascens.