RAFA LEVA, porter del CE Europa "El equipo está anímicamente un poco tocado, porque ve que quiere y no puede. Pero insisto, en cuestión de una semana puede cambiar. Hay equipos que estaban abajo y en dos semanas les ha cambiado la vida para mejor y por qué no a nosotros. Nos lo merecemos y tiene que llegar." ÀLEX DELMÀS, jugador del CE Europa "S'ha de lluitar cada pilota, a cada moment, però sobretot no deixar-se portar per l'ansietat per la intranquil·litat." ROGER SEGALÉS, jugador del CE Europa "A ningú no li agrada veure l'Europa en aquesta situació, patint i veient que no treu punts, però això ho hem de passar d'aquesta manera. Sobretot no caure en el pessimisme i pensar que aquesta setmana serà la bona."

Són tres pesos pesants del vestidor gracienc, i acumulen vivències de tots els colors. El porter Rafa Leva és un rodamón del futbol, i ens explica que durant la seva estada al Recreativo de Huelva va viure moments molt complicats. “Quan l’equip anava malament et podien punxar les rodes del cotxe, i quan guanyàvem ens posaven la catifa vermella.” Són els contrastos que viuen els futbolistes depenent dels resultats de l’equip en el qual juguen.

El capità de l’Europa, Àlex Delmàs, va viure dies més foscos quan va arribar a l’Europa i l’equip es barrejava amb equips de la zona baixa de la classificació. Ara, demana fe i esforç per sortir del sotrac. I de la sequera golejadora, Roger Segalés assegura que el pitjor que es pot fer és caure en el pessimisme. El veterà davanter lamenta la mala sort de l’equip de cara a porteria, però es mostra convençut que la pilota tornarà a entrar.

En l’entrenament posterior a la derrota contra la Pobla de Mafumet, l’entrenador, Pedro Dólera, va reunir els seus jugadors durant una bona estona i també va donar l’oportunitat als jugadors de posar idees en comú sense la presència del tècnic. La intenció és capgirar la dinàmica el proper diumenge al Nou Sardenya contra la Gramenet.