El Sant Andreu afronta aquest diumenge a la tarda, a les 19, el partit anada de la primera eliminatòria de la fase d’ascens a Segona B. Els andreuencs visiten el camp de l’Antequera amb la intenció de mantenir la solidesa defensiva i intentar fer el gol que els doni l’avantatge de cara al partit de tornada.

Després d’un viatge pesat de 13 hores amb autocar, el Sant Andreu va poder estirar les cames. Va ser en una suau sessió d’entrenament en uns camps annexos de gespa artificial que els va cedir l’Antequera. Bon ambient i ja ganes que arribi l’hora del partit davant els malaguenys. Aquest diumenge el tècnic, Mikel Azparren, donarà les últimes instruccions tàctiques. Els andreuencs són conscients que es trobaran davant un equip que arriba amb línia ascendent.

Qui ja va poder trepitjar la gespa natural d’El Maulí, el camp de l’Antequera, va ser Mikel Azparren. Un camp de dimensions grans i del qual el Sant Andreu vol sortir amb un bon resultat que li permeti tenir opcions de sentenciar l’accés a la segona eliminatòria de la fase d’ascens al Narcís Sala.