Retorn a Tercera Divisió 21 anys després

El Sants torna a la feina aquest dilluns 16 de juliol per començar a preparar el seu retorn a Tercera Divisió. Feia 21 anys, des de la temporada 1996/97, que el conjunt verd i blanc no competia en aquesta categoria. Un ascens que va trigar a arribar, ja que es va decidir als despatxos de la Federació Catalana de Futbol un any després de consumar-se al camp. Aquest ascens farà que durant la temporada actual competeixin a Tercera un total de 21 equips.

L’objectiu: mantenir la categoria

L’equip santsenc és conscient de la dificultat de la categoria, per a la qual cosa s’ha reforçat amb un total de nou incorporacions. L’objectiu del conjunt dirigit per Tito Lossio és aconseguir la salvació i poder mantenir-se així a Tercera un any més.

Primers compromisos

El proper diumenge, 22 de juliol, el Sants disputarà el seu primer amistós contra l’Europa i servirà de preparació per al proper compromís oficial, l’estrena a la Copa Catalunya el 28 de juliol contra el Castelldefels. A més a més, el conjunt de Sants participarà al  Torneig d’Històrics, entre el 30 de juliol i el 5 d’agost.