Mirsoslav Klose és el màxim golejador de la història de tots els Mundials i l’home gol de la selecció alemanya. La primera aparició de Klose va ser l’any 2002 a Corea i Japó, quan va marcar cinc gols, tots de cap, durant aquella fase. I, a partir d’aleshores, es va convertir en el gran davanter de la selecció germànica durant els pròxims Mundials.

El seu idil·li amb el gol va continuar l’any 2006, quan es va convertir en màxim golejador d’aquell Mundial amb cinc gols. El més recordat, el que va marcar contra l’Argentina a quarts, va suposar l’empat i posteriorment la classificació per a semifinals. Tot i això, Alemanya va quedar eliminada contra Itàlia, que, posteriorment, va ser campiona.

Els números de Klose són per caure, literalment, de cul a terra. 137 partits, 71 gols i 21 assistències. Tot i no ser un jugador pompós, la seva efectivitat estava fora de dubte.

Els Mundials del 2010 i el 2014 van servir perquè Klose acabés convertint-se en el màxim golejador de la història dels Mundials. El rècord era de Ronaldo i, precisament, l’alemany va superar el brasiler en les semifinals del Mundial del 2014, quan Alemanya va guanyar 7 a 1 el Brasil i Klose va fer 1 gol.

71 gols amb la selecció del seu país, aquest és el registre demolidor de Miroslav Klose, que va començar l’any 2002 i va acabar el 2014. Un davanter voraç, amb olfacte golejador, i un mundialista de rècord.