PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu: La victòria és molt bona per la insistència, perquè teniem al davant un rival important com sempre diem però és que és així, que portava massa premi pel que havia fet al partit treient el gol que han fet i després l'acció per banda esquerra del Balears, que ha sigut una situació molt clara. Doncs únicament feien que intentar defensar i que passés el partit. Y bueno, hem pogut aixecar el partit, sabem que és complicat quan el rival es fica per davant al marcador i són tres punts que ens apropen a un del Nàstic. El Nàstic té un partit complicat contra un rival que es juga molt igual que nosaltres, un equip que també vol entrar a play off. Estem amb opcions, ens hem assegurat la setena plaça en quan a classificació perquè ja no ens pot atrapar cap equip i bueno, la veritat és que la lectura és molt positiva pel fet de avui haver aconseguit els tres punts.

No ha començat bé el partit al Narcís Sala, amb un autèntic golàs del Rifle Pandiani, que juga amb els mallorquins juntament amb el seu fill Nico. Però un minut màgic a la segona part ha servit perquè el decorat variés radicalment. Borja ha estat el més murri per fer l’empat, i el porter visitant Makay s’ha empassat una falta d’Aitor, que ha servit per fer pujar el 2 a 1.