Els seguidors andreuencs s'han trobat a tres quarts d'onze a l'estació de Sagrera per anar tots plegats fins a la Feixa Llarga. En arribar a l'estadi han seguit animant al seu equip. El joc no ha començat bé per als barcelonins, al minut 3 una combinació entre Haro i Corominas ha permès que Haro superés a Morales pel pal curt. El Sant Andreu ha buscat el gol amb xuts des de fora l'àrea. Al minut 17, llançament de falta de l'Hospi, la defensa no ha estat capaç de treure la pilota i Viale l'ha enviada al fons de la porteria. Els quadribarrats han seguit amb els xuts llunyans i l'única ocasió clara, una rematada de cap de Marcos que ha tret Craviotto. Al minut 32, penal de Carroza sobre David Prats, el mateix Prats s'ha encarregat de fer el tercer i ha deixat el partit gairebé sentenciat. L'Hospi ha pogut fer el quart, però Haro no ha finalitzat correctament davant de Morales. A la segona part, reacció del Sant Andreu. Primer amb una bona jugada al minut 53, Quim Araújo per Ruben Canelada, aquest de primeres per Xavi Jiménez, Xavi ha controlat i ha passat a Marcos, i el golejador andreuenc ha fet el primer, 3 a 1. Dos minuts més tard penal per mans de Peque dins l'àrea. Marc Martínez s'ha encarregat de transformar la pena màxima. El Sant Andreu ha reduït diferències, 3 a 2. La resta de partit repartiment d'ocasions però cap dels dos equips ha estat capaç de fer cap gol més. Al final 3 a 2 per als riberencs. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Jo crec que ha estat un dels millors partits del Sant Andreu d'aquesta temporada. A la segona part sortir amb un tres a zero en contra, contra un gran equip com és L'Hospitalet doncs s'han de tenir les coses molt clares i s'ha de ser molt bon jugador per sortir amb el cap fred i estar a punt de poder igualar el partit."

CE L’Hospitalet: Craviotto, Peque, Mousa, Viale, Lucas, Ruben, Haro (Adai, min.64), Corominas (Marc Pedraza, min.64), David Prats, Pitu i Cirio (Manel, min.89).

UE  Sant Andreu: Morales, Ruben, Moyano, Carroza, Xavi, Marcos, L. Blanco (Eloi, min.79), Marc, Quim Araujo (Arnau, min.68), Didac, Fran Grima.

Gols: 1-0, Haro (min.3), 2-0, Viale (min.17), 3-0, David Prats (min.32), 3-1, Marcos (min.53) i 3-2, Marc (min.55).