El Sant Andreu buscava refer-se de la derrota de la passada jornada davant la Sirena Mataró, segon classificat, contra el líder, el Sabadell, però no ha pogut ser. Les andreuenques han perdut per 6 gols a 10. Tot i la derrota, les barcelonines mai no li han perdut la cara al partit. A la mitja part, el marcador era de 3 a 5 favorable a les vallesanes. En el tercer quart, el Sant Andreu s’ha mostrat molt efectiu de cara a porteria i el parcial ha estat d’empat a tres, per tant, s’entrava en l’últim i definitiu període amb possibilitats per als dos equips. En aquests últims minuts, el Sabadell ha estat superior i defensivament ha impedit que les andreuenques marquessin cap gol. Aquesta és la tercera derrota del Sant Andreu a la Lliga.