El Sant Andreu ha convertit el Narcís Sala en un fortí, on ha sumat 17 dels darrers 21 punts. Els quadribarrats han començat el duel davant L'Hospitalet amb molta intensitat, però els riberencs també ho han intentat. En el minut 25, Edgar ha engaltat una centrada d'Arnau i ha obert el marcador en la que és la seva estrena com a golejador andreuenc. El gol ha animat els locals, que s'han convertit en els dominadors del partit. En la represa, L'Hospi ha sortit amb més contundència i ha aconseguit l'empat gràcies a David Prats. Els del Llobregat, però, no han pogut gaudir gaire del gol ja que només 3 minuts més tard Arnau ha tornat a avançar el Sant Andreu marcant el 2 a 1 definitiu. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu: "Aquesta victòria té molt de mèrit i hem fet moltes coses més, moltíssimes, perquè contra l'Hospitalet o fas moltes coses bé i tens encert de cara a porteria, sinó és molt difícil guanyar."

El Sant Andreu ha sumat a casa 17 dels darrers 21 punts. Els quadribarrats han començat el duel davant L’Hospitalet amb molta intensitat, però els riberencs també ho han intentat. En el minut 25, Edgar ha engaltat una centrada d’Arnau i ha obert el marcador en la que és la seva estrena com a golejador andreuenc. El gol ha animat els locals, que s’han convertit en els dominadors del partit.En la represa, L’Hospi ha sortit amb més contundència i ha aconseguit l’empat gràcies a David Prats. Els del Llobregat, però, no han pogut gaudir massa del gol ja que poc després Arnau ha tornat a avançar el Sant Andreu marcant el 2 a 1 definitiu.

Amb aquesta victòria els homes entrenats per Piti Belmonte s’allunyen de la zona perillosa i es col·loquen a 5 punts de la zona de ‘play-off’.