El Polo, que va acabar líder a la fase regular, era el principal favorit per fer-se amb el títol de Lliga, però no disputarà la final després d’ensopegar amb l’Atlètic Terrassa a les semifinals per 3 a 2. I això que el partit s’ha posat de cara per als polistes, que s’han avançat en el marcador, però el gran protagonista del matx, el jugador de l’Atlètic Roc Oliva, ha empatat abans d’acabar el primer quart. En el segon, el Polo ha tornat a marcar i a la mitja part el resultat era d’1 a 2. A la segona part ha arribat la reacció dels egarencs. Roc Oliva ha fet l’empat en el tercer quart i en l’últim i definitiu període, el jugador internacional ha completat el seu magnífic partit signant un triplet. Els polistes, per tant, no jugaran la seva sisena final de Lliga consecutiva.