El Barça va començar a demostrar la seva teòrica superioritat ben aviat. En el minut cinc, Adolfo va fer el primer gol dels blaugrana. Al Palma Futsal li va costar reaccionar. Tot i així, Paradynski, el pitxitxi de la Lliga, va ser qui va intentar l’empat. Abans del descans va ser Ferrao qui va eixamplar la distància del Barça. El brasiler va marcar el seu 31è gol en el campionat. Només començar la segona part, Aicardo va encarrilar el partit. El gadità va marcar el 0 a 3 i els blaugrana van veure ben a prop la primera victòria en aquest play-off de quarts de final. El Barça estava en ratxa i això ho va aprofitar Roger per fer el quart. El matx quedava vist per a sentència, i encara més quan Marc Tolrà, ja amb el Palma Futsal jugant de porter jugador, va fer el cinquè. Amb el 0 a 5 els d’Andreu Plaza es van relaxar i això ho van aprofitar els illencs per maquillar el resultat amb els gols de Paradynski. Ara el Barça té dues oportunitats per classificar-se per semifinals. La primera, divendres, i la segona, diumenge vinent. Els partits es jugaran al Palau.