El Polo s’ha classificat per a la Final Four després de golejar el Tenis de Santander per 5 a 2.

La primera part ha estat de tempteig, en canvi, tot ha canviat en el segon temps. S’havien jugat pocs minuts, quan una primera jugada afortunada ha acabat amb el primer dels barcelonins. Un gol en pròpia porteria de Juan Lainz. Tot seguit, una falta executada ràpidament que ha estat rematada amb astúcia per Pablo de Abadal ha situat el 2 a 0 al marcador.

A la represa, dos gols més d’estratègia han eixamplat la diferència. Han estat dues jugades calcades de penal córner. En el primer intent, la rematada de Borja Llorens ha estat rebutjada pel porter, però Ortiz, molt atent, ha recollit el testimoni per anotar el tercer. No havia transcorregut ni un minut quan Llorens ho ha tornat a provar i aquest cop sí que ha batut la porteria rival.

El Polo, molt superior, ha aprofitat una bona jugada col·lectiva per tancar el partit amb el 5 a 0, que ha marcat Plennevaux. Amb el matx ja decidit, el Tenis ha maquillat el resultat amb dos gols de Mc Naught i Blanc.

El partit ha acabat amb un 5 a 2, resultat idèntic al del primer duel d’una eliminatòria en què el Polo ha estat molt superior en totes les facetes de joc al Tenis.

Els pròxims 2 i 3 de juny es disputarà a les instal·lacions del Reial Club Polo la Final Four que decidirà el guanyador del torneig.