Xavi Barroso i Lucas Ordónez han viscut un dia especial en el seu últim partit al Palau amb la samarreta del Barça. Un dia que han començat oferint la Copa d’Europa a l’afició. Foto de rigor, i moment per a ells. Tots dos han rebut la samarreta emmarcada que tants partits han vestit. Una foto més i Lucas que li recorda al directiu Vidal-Abarca que no se la quedi i li torni després. L’argentí estava com peix a l’aigua i ha fet l’arenga prèvia al matx a la qual han seguit abraçades i més abraçades. Algunes de molt sentides.

Tots dos han començat a la banqueta, però quan han sortit a pista, Alabart ha fet l’1 a 0 després d’una gran jugada d’equip. El segon ha estat cosa d’Ordóñez. El de San Juan ens ha regalat una definició màgica en el seu últim gol al Palau.El Voltegrà ha volgut espatllar el matí i ha empatat amb dos gols en un minut. Però a la represa, Xavi Barroso ha tornat a avançar els culers al marcador. Després ha arribat l’ensurt del dia. Un nen ha rebut una pilotada al cap i s’ha aturat el matx. El petit ha marxat a l’infermeria plorant i en mig d’uns aplaudiments que han tornat a sentir-se quan ha tornat a la grada. Això sí, amb un somriure d’orella a orella, una bossa plena de regals i una promesa de Lucas Ordóñez.

El partit s’ha reprès amb un altre minut màgic del Voltregà, que ha tornat a fer dos gols per capgirar el marcador, però Pau Bargalló s’ha carregat l’equip a l’esquena i ha tornat a avançar els blaugrana amb dos fuetades. Els visitants han intentat aixafar la guitarra amb el 5 a 5 final, però no ho han aconseguit. El Barça ha rebut el trofeu que l’acredita com a campió de l’OK Lliga i, tot i que han tingut alguns problemes amb les ampolles de cava, tot el Palau ha estat una festa. Temporada perfecta, que ha acabat amb quatre títols al sarró, i amb el nen content després de rebre els guants que li havia promès Lucas Ordóñez.