Els aficionats de la Penya Al Hueco ja tenien el resultat clar a l'hora d'esmorzar. El Vic ha visitat la Bombonera i a Nou Barris ho han aprofitat per menjar botifarra amb mongetes. Després ha tocat animar el Muntanyesa, que al minut s'ha avançat amb un gol d'Andrés Borges, molt atent a l'errada del porter Buetas. A la represa, Dani Garcia ha fet el seu segon gol en Lliga. Era el 2 a 0, tot seguit, Nils ha desaprofitat l'ocasió de rematar el partit. La Monta ha continuat gaudint d'oportunitats per fer el tercer. Però ha tocat patir perquè Alexis Sánchez ha fet un golàs, quan faltaven 8 minuts per al final. Uri Escabrós ha acabat expulsat. Tato Burgada va jugar les seus primers minuts amb el Muntanyesa. MANOLO GONZÁLEZ, entrenador del CF Muntanyesa "Avui era vital guanyar, no es podia, un altra cosa no valia. Jo crec que la gent ha estat bé a donat la cara i hem merescut guanyar amb menys patiment que el que hem tingut al final i, vaja, content." TATO BURGADA, jugador del CF Muntanyesa "La verdad que nos estamos distanciando de los puestos de descenso que es a lo que apuntamos y en casa siempre viene bien ganar. Hoy era un partido trascendental para intentar undirlos más a ellos y bueno sacar un poquito más la cabeza nosotros." ANDRÉS BORGES, jugador del CF Muntanyesa "Sabemos que los jugadores siempre somos muy egoistas y la verdad es que tenía muchas ganas de debutar y gracias a Dios lo más importante con el debut es que hemos ganado."

Els aficionats de la Penya Al Hueco ja tenien el resultat clar a l’hora d’esmorzar. El Vic ha visitat la Bombonera i a Nou Barris ho han aprofitat per menjar botifarra amb mongetes. Després ha tocat animar al Muntanyesa que al minut s’ha avançat amb un gol d’Andrés Borges, molt atent a l’errada del porter Buetas.  A la represa, Dani Garcia ha fet el seu segon gol en Lliga. Era el 2 a 0, i la Monta ha gaudit d’oportunitats per fer el tercer. Però ha tocat patir perquè Alexis Sánchez ha fet un golàs a falta de 8 minuts pel final. Tot seguit, Nils ha desaprofitat l’ocasió de rematar el partit i Uri Escabrós ha acabat expulsat. Tato Burgada ha jugat les seus primers minuts amb el Muntanyesa.