Una mala primera part ha condemnat el Sant Andreu que trenca la ratxa de cinc partits sense perdre. El Llagostera ha marcat aviat, en el minut 13, gràcies a un gran xut imparable d'Artabe. Els andreuencs han anat a remolc i els locals s'han trobat més còmodes i, en el 30, Eloi Gila ha fet el segon. Una primera part per oblidar, ja que 6 minuts després, Dídac ha hagut d'abandonar el camp lesionat. En la segona part, l'equip quadribarrat ha estat més centrat, els 40 aficionats que s'han desplaçat a les terres gironines han animat, però la sentència ha arribat quan l'àrbitre ha expulsat Edgar per doble groga. Una derrota d'un equip cansat per jugar entre setmana partit de Copa Federació. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "Penso que avui hem acusat bastant el partit de dimecres, perquè aquest camp és un camp molt petit i requereix molta concentració i molta intensitat, i bé, quan véns de disputar tants jugadors 90 minuts, doncs, es fa complicat."

UE Llagostera: Moragón, Barón, Vallho, Òscar Álvarez, Enric Pi, Artabe, Àlex Moreno (Nico 88′), Pitu (Masó 82′), Sellarès, Eloy Gila i Joaqui (Aumatell 68′).

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac (Borja 36′), Azparren, Rubén, Melo, Aitor, Quim Araújo, Marc Mas, Boniquet (Josu 59′) i Edgar.