El Barça necessitava guanyar per no despenjar-se de la classificació i no va fallar a Sant Feliu. Pablito Álvarez va avançar els blaugrana ben aviat però just després els locals van empatar amb un gol de Valls. La rèplica dels homes entrenats per Gaby Cairo va arribar amb Panadero, que abans del descans va tornar a avançar el Barça. En la segona part els blaugrana van sentenciar amb el segon de Pablo Álvarez i 2 de Reinaldo, deixant el marcador amb un 1 a 5 insalvable. Valls va retallar distàncies però el Barça va tornar a respondre amb contundència amb gols de Torra, el tercer de Pablo Álvarez i Gual, tancant la golejada per 2 a 8. Una victòria que torna a posar el Barça en el segon lloc de la classificació a 5 punts del Liceo i amb un partit menys.

El Barça necessitava guanyar per no despenjar-se de la classificació i no va fallar a Sant Feliu. Pablito Álvarez va avançar els blaugrana ben aviat, però just després els locals van empatar amb un gol de Valls. La rèplica dels homes entrenats per Gaby Cairo va arribar amb Panadero, que abans del descans va tornar a avançar el Barça. En la segona part, els blaugrana van sentenciar amb el segon de Pablo Álvarez i 2 de Reinaldo, deixant el marcador amb un 1 a 5 insalvable. Valls va retallar distàncies però el Barça va tornar a respondre amb contundència amb gols de Torra, el tercer de Pablo Álvarez i Gual, tancant la golejada per 2 a 8. Una victòria que torna a posar el Barça en el segon lloc de la classificació a 5 punts del Liceo i amb un partit menys.

2 – Fergo Aisa Sant Feliu (1+1):Turón, Jassel, Vila, Altayo, Valls
8 – FC Barcelona (2+6): Egurrola, Panadero, Torra, Reinaldo, Álvarez

Gols: 0-1, Álvarez, min 8; 1-1, Valls, min 8; 1-2, Panadero, min 15; 1-3, Álvarez, min 35; 1-4, Reinaldo, min 38; 1-5, Reinaldo, min 42; 2-5, Valls, min 44; 2-6, Torra, FD, min, 2-7, Álvarez, p., min 47; 2-8, Gual, p., min 49.