La primera ocasió de perill del Muntanyesa ha arribat després d'una mal entesa entre la defensa i el porter del Santfeliuenc. Finalment la pilota ha sortit a córner. I en aquest córner ha estat Pere Segarra qui ha avisat amb una rematada de cap que ha sortit desviada. A la segona que ha tingut el defensa no ha fallat i ha marcat l'1 a 0. A partir d'aquí, el Santfeliuenc ha buscat l'empat i l'oportunitat més clara ha estat aquest xut d'Eric Pacheco que Tato Burgada amb una excel·lent mà ha enviat a córner. La segona part ha començat amb aquesta dura entrada de Pere Segarra sobre Eric Pacheco. El davanter del Santfeliuenc ha abandonat al camp amb el dolor reflectit a la cara. Els visitants han buscat el gol de l'empat amb insistència a la represa, però Tato Burgada sempre ha estat molt atent a les arribades visitants. Les ocasions més clares el xut de falta de Jaime i la rematada de Ferri. Al final alegria entre els jugadors de la Monta, que tornen a guanyar un partit set jornades després.