MARC COMAS, entrenador del CE Mediterrani "Era important perquè la Lliga està igualadíssima, i avui hem aconseguit el primer partit, que hem estat regulars durant tot el partit, hem estat a un bon nivell." TATO GARCÍA, entrenador del CN Catalunya "Hem de sumar amb aquests rivals directes i continuar treballant, el que passa és que també ens hem il·lusionat potser més del compte fins que no ha arribat el moment de la veritat que és competir amb els rivals directes."

El Catalunya segueix quart, tot i perdre aquest migdia a la piscina del Mediterrani. Els santsencs han començat decidits a guanyar amb un parcial de 4 a 1. Finalment s’han emportat la victòria per 7 a 3, resultat que els permet col·locar-se a la meitat de la classificació.

El Barcelona continua amb només una victòria tot i que ha plantat cara al Sabadell. Els de Toni Esteller han caigut per 10 a 14 a la Nova Escullera i segueixen a la zona baixa.

El lideratge encara és en mans del Barceloneta, que s’ha imposat a la pista del Canoe (12-19). Els mariners no han notat el cansament del partit de Lliga Europea i continuen intractables.