ONA CARBONELL, nedadora de sincronitzada "Jo crec que tenim dos molt bones coreografies. El duo amb la Paula és un duo molt original amb molts elements extres. Té dificultat i a la vegada té la innovació que nosaltres sempre tenim." "Per part de l'equip acrobàtic falten algunes acrobàcies que avui no han acabat de sortir. Els elements són molt originals. Portem unes ales que transmeten el foc. Tot una sèrie d'elements que si surten poden resultar molt bé."

El FINA World Trophy, que es disputarà a Mèxic del 29 de novembre a l’1 de desembre, és una competició atípica ja que només s’hi puntua l’aspecte artístic. A més els països participants poden utlitzar elements com estructures flotants i vestuari més treballat i no estan subjectes a uns exercicis obligatoris.

La selecció espanyola participarà en les modalitats de duo temàtic, acrobàtic, combo i equip lliure. Les dues primeres coreografies estan fetes expressament per al World Trophy. En el duo temàtic, Ona Carbonell i Paula Klamburg ballaran al ritme de la guitarra flamenca de Jaco Abel. En la modalitat d’equip acrobàtic, les nedadores faran un exercici basat en el foc i l’aigua.