Xavi Pascual ja va avisar que el públic de la pista de Pionir fa que els equips comencin malament i el guió es va complir. El Partizan va fer un parcial de 17 a 11 en el primer quart que el Barça va capgirar en el segon període per tal de marxar al descans amb un avantatge de sis punts, 32 a 38. La clau va arribar en el tercer quart, amb un parcial de 12 a 26 i l'encert de molts jugadors. 11 dels 12 barcelonistes que van entrar en pista van encistellar algun punt. Abrines en va ser el màxim anotador, amb 19 punts, però altres jugadors també van dir-hi la seva. L'últim període va servir per fer canvis i repartir minuts i per deixar el marcador en un clar 64 a 82, una victòria que encarrila la classificació del Barcelona per al Top 16 de l'Eurolliga.

Partizan, 64 – FCB, 82

Partizan de Belgrad: Bogdanovic (24), Kinsey (11), Mirosalvjevic (10), Lauvergne (9) i Milutinov (0) -cinc inicial-; Aranitovic (0), Dallo (2), Gagic (6), Musli (2), Andric (0), Bezbradica (0).

FC Barcelona: Huertas (3), Navarro (5), Papanikolaou (8), Lampe (9) i Tomic (8) -cinc inicial-; Pullen (13), Dorsey (7), Sada (4), Abrines (19), Todorovic (0), Hezonja (3), Nachbar (3).

Parcials: 17-11, 15-27, 12-26, 20-18