L'únic títol que es va resistir l'última temporada va ser la Copa d'Europa, i aquesta espineta és ben present en l'equip dirigit per Gaby Cairo. GABY CAIRO, entrenador del FC Barcelona d'hoquei patins "L'objectiu nostre és l'Ok Lliga, però com que vam perdre la Copa d'Europa la temporada passada, dóna ganes de tornar-ho a intentar aquesta temporada." Aquesta pretempora és atípica. Ha començat a Sant Just, al complex esportiu de la Bonaigua, perquè el Palau està en obres. I dilluns continuarà amb una estada a l'Argentina. GABY CAIRO, entrenador del FC Barcelona d'hoquei patins "Ens condiciona molt aquesta fase prèvia perquè hem de fer més pilota i en altres circumstàncies haguéssim fet més vambes." El primer mes de feina ha de servir perquè els jugadors arribin al 100 per cent, i l'encarregat d'aconseguir-ho és el preparador físic Ramon Riverola. RAMON RIVEROLA, preparador físic del FC Barcelona d'hoquei patins "Intentem abastir al jugador perquè tingui la base general i pugui suportar els esforços de la pretemporada, la competició i tot el que ve després però molt aplicat a l'hoquei. Aquest any no hem fet l'estada que fèiem a la muntanya i hem hagut d'adaptar-nos més al treball de pista. Però a vegades aquests canvis són positius perquè trenques amb les rutines de cada any. La pretemporada és un espai bastant interessant perquè veus l'evolució ràpida dels jugadors i hi ha molta il·lusió per millorar. Crec que estan molt mentalitzats que les pretemporades si no vens amb una mica d'estat de forma pateixies molt i aleshores ells en són prou conscients, els marco una mica de treball i pel que em consta el compleixen perquè no presenten gaires molèsties."

El primer partit oficial del nou Barça de Gaby Cairo serà el 28 de setembre, la final de la Supercopa contra el Noia. Però abans queden setmanes de feina intensa per preparar l’estrena. L’equip viatjarà dilluns a l’Argentina a jugar un torneig i de passada fer una estada que servirà per a la convivència dels jugadors. L’últim partit abans de marxar es jugarà dissabte a la pista del Voltregà.

Lluny del Palau

Aquests dies l’equip s’ha entrenat al complex esportiu de la Bonaigua, a Sant Just Desvern, perquè el Palau continua en obres.