Amb el migcampista de l’Horta, Edgar Tejada, a la graderia, el Martinenc ha demostrat que segueix en ratxa i que ara mateix totes li ponen. Després d’uns primers minuts de tempteig una jugada d’estratègia ha obert el marcador. Antolínez ha fet el 0 a 1. Amb el marcador a favor, els del Guinardó han marcat el segon al contraatac. Jandro ha assistit perfectament Roland Garros. Aquest és el setè gol del davanter, que és el pitxitxi de la categoria. I abans del descans encara hi ha hagut temps del tercer. Aquest cop ha estat Adri Ruiz amb un xut llunyà, qui ha sorprès el porter local.

A la segona part la intensitat i l’encert de cara a porteria ha baixat. De fet, ha estat la Unificación el primer a apropar-se amb perill. El Martinenc no ha estat tan efectiu amb les oportunitats que ha tingut. Aquí, per exemple, la rematada de Felius marxa a fora per ben poc. Quan faltaven set minuts per acabar el partit ha arribat el quart dels vermells, Miki Poveda ha rematat una centrada de Chechu. El Martinenc està en ratxa golejadora, 13 gols en els últims tres partits.