Felipe Perrone ha marcat el primer gol de la Lliga. El brasiler ha obert un primer quart que ha dominat amb comoditat l’Atlètic-Barceloneta, amb casquet blanc. El Barcelona ha estat incapaç en aquests primers minuts de superar el porter Miquel Linares. El segon quart ha estat més igualat. Els mariners han estat solvents i s’han tornat a imposar, però els cenebistes han estat més encertats de cara a porteria. A la mitja part el marcador era de 6 a 2. El partit s’ha capgirat com un mitjó en el tercer quart. Un parcial de 0 a 3 a favor del Barcelona ha ajustat el partit i l’emoció ha tornat a la piscina de Sant Sebastià. El 7 a 6 final d’aquest quart ho deixava tot obert de cara a l’últim. Els minuts decisius del partit han començat amb un golàs de Fran Fernández que donava aire a l’Atlètic-Barceloneta. El Barcelona ha intentat empatar, però no ha pogut. Això sí, l’última jugada ha estat polèmica.