Amb comoditat i molta contundència. El Barça va fer valer la seva teòrica superioritat i no va donar opció al Segòvia. Els blaugrana van anar per feina i si algun aficionat va arribar tard al Palau es va perdre algun gol, ja que en el minut 9 els d’Andreu Plaza ja n’havien marcat quatre. Dyego va obrir el marcador en el 3, i del minut 6 al 9 en van arribar tres més. Esquerdinha va fer el segon, tot un golàs, que serà un dels de la temporada, Marc Tolrà el tercer i el festival golejador d’aquests primers minuts el va tancar Ferrao. El Segòvia esporuguit per l’efectivitat del Barça va agafar aire amb un gol de Javi Alonso, però els blaugrana tenien la màquina ben greixada i, abans del descans, Joselito va marcar el 5 a 1. A la represa, amb el partit solucionat, el Barça va aixecar el peu de l’accelerador i només en va fer tres més. Aicardo, Rivillos i Esquerdinha van completar la nit. Els blaugrana, per tant, agafen moral i confiança de cara al debut aquest dimecres a Itàlia a la primera fase de la UEFA Futsal Cup. El Barça jugarà el primer partit davant el Gyori hongarès. Després l’esperen l’Era-Pack Chrudim txec i l’equip amfitrió del Luparense.