Un bon grapat d’aficionats del Martinenc s’ha desplaçat fins al camp del Viladecans amb l’esperança i la il·lusió de veure els del Guinardó proclamar-se campions del grup segon de Primera Catalana i, per tant, pujar a Tercera, però al final no ha pogut ser.

Tot i això ha estat el Martinenc qui ha disposat de les primeres ocasions. De fet, ha estat ben a prop del gol. Primer ha estat Roland qui ha fet intervenir el porter Santi, i després ha estat Alabau, que també ha fet lluir el porter local. Els del Guinardó no han aprofitat les seves ocasions, en canvi, el Viladecans sí que ho ha fet. A la mitja hora de joc, i a la sortida d’un córner, Ricky ha fet l’1 a 0 per als locals. I sense gaire temps perquè el Martinenc reaccionés ha arribat el segon. Aquest cop ha estat Omar qui ha resolt una pilota solta dins l’àrea. Dos cops durs per als del Guinardó, que abans del descans haurien pogut retallar diferències. Roland ha obligat a Santi a treure una mà salvadora.

A la segona part, i ja cap a les acaballes del partit ha estat Mario qui ha fet el tercer del Viladecans. Tot i la derrota i la decepció final, els del Guinardó tindran l’oportunitat de pujar a Tercera. Serà a l’eliminatòria d’ascens contra el Manresa.